Bij het samenstellen van onze fietsen letten we natuurlijk op alle details. Een zeer belangrijke rol in dit proces is daarin weggelegd voor onze testrijder Rudi. Op basis van zijn terugkoppeling en ervaringen kunnen we onze producten nog verder finetunen en optimaliseren.

Zodoende kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn! 

 

Maar wie is Rudi Bissels?

Ik ben Rudi Bissels (52jr) uit Drachten. Ik werk als Business Consultant Software Asset Management bij Softline Solutions en ben getrouwd, heb 2 volwassen kinderen en heel veel ervaring met en interesse in wielrennen en racefietsen.

In 1982 ben ik begonnen met wedstrijden fietsen, vanaf 1984 t/m 1996 jaarlijks enkele overwinningen in criterium en omlopen. In alle categorieën (nieuwelingen, junioren  Elite) Districtskampioen geweest.

In 2007 weer actief begonnen met wedstrijden rijden bij de Master 40+. In 2012 diverse overwinningen ook in Amateurwedstrijden, Districtskampioen 40+ en Zilver op NK.

In 2014 als triatleet een tweede sportcarrière opgepakt met diverse ereplaatsen in Nederlandse Kampioenschappen (Ned. Kampioen Wintertriathlon M50+ in 2017). Dit jaar heb ik mijn debuut gemaakt op de hele triathlon van Almere in 10 u 31 (8e op NK en 13e op EK).

Sinds de intrede van carbon als materiaal voor fietsframes is er enorm veel veranderd. In 1992 reed ik voor het eerst op een gesponsorde fiets van Giant (Cadex). En sinds 2007 rijd ik op een Pinarello Paris. Het is fantastisch dat op materiaal gebied er een specialist is in Friesland en ik vind het geweldig om mee te werken aan het ontwikkelen van top fietsen die aan alle gestelde eisen van deze tijd moeten voldoen.

×

 

Hoi

Selecteer een medewerker hieronder om mee te appen

× Hoe kan ik je helpen?