Onze test biker – Matteo Nadalon – die op een Deep Gravel Bike van ons rijdt, is momenteel al in de buurt van Bilbao in Spanje! Hij heeft dus al ruim 2.200km van de in totaal 3.000km naar Santiago de Compostela achter de rug!

Petje af!!

En dat ter ere van zijn (te vroeg) overleden moeder. Een prachtig initiatief dat vele lokale kranten haalt en veel publiciteit teweeg brengt. Samen met het Italiaanse Selle-Italia (zadelfabrikant) sponsoren wij Matteo in zijn mooie reis.

Tot nu toe ontvangen we diverse lovende reacties over onze fiets! Een fiets met een unieke samenstelling. Zo zitten er lekvrije banden op (ja dat kan!), onbreekbare frameonderdelen en een innovatieve groepset met een waanzinnig bergverzet dat lekker vlot en soepel schakelt. En dat alles resulteert in heerlijke comfortabele rijeigenschappen.

Voor de techno-liefhebbers; frame/vork en zadelpen is gemaakt van Carbon T800 en is hier en daar versterkt met een onbreekbare polyaramide vezel. Ook opvallend…. er zit namelijk geen Shimano, SRAM of Campagnolo groep op, dat is meestal de eerste vraag die we te horen krijgen, maar een eigen innovatieve groepset.

De groepset is een mix van een Italiaans design crank van Miche Graff. De schakelgroep is een eigen set – volledig zwart – die speciaal voor ons gemaakt is. Zelfs de ketting is zwart. Het is een 2 x 11 speed met een 11-36 cassette en een 48-30T crank, dat betekent dat je een zeer groot bereik hebt bergop, bergaf en in het vlakke. Nooit meer wielen wisselen dus. Overigens komt er op korte termijn ook een eigen 12 speed aan.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!   

×

 

Hoi

Selecteer een medewerker hieronder om mee te appen

× Hoe kan ik je helpen?