ONS Cycling Team

14CARBON is één van de hoofdsponsoren van het Friese Houttec Cycling Team, het enige Elite amateur cycling team uit eigen provincie dat uitkomt in diverse binnen- en buitenlandse koersen. Het management zocht in 2019 een nieuwe generatie racer; men wilde op het hoogste nivo kunnen acteren met een top fiets. Met high tech onderdelen, maar toch ook makkelijk te onderhouden en robuust. Want een Fries elite team hoort natuurlijk ook op een Friese fiets te racen!

WEDSTRIJDWAARDIG

De renners van het Houttec Cycling Team (HCT) fungeren als een fabrieksteam, omdat ze ook direct betrokken zijn bij de verdere ontwikkelingen en innovaties. Maar bovenal zullen zij natuurlijk in diverse wedstrijden actief zijn en ons Friese fietsmerk vertegenwoordigen. Deze elite-amateurs rijden sinds 2020 op de AERO 20 ETAP fiets. Dat de fiets wedstrijdwaardig is bleek uit de vele overwinningen in 2021 en 2022. De AERO 20 blijkt een robuuste en professionele koersfiets die aan alle wielereisen en wielereigenschappen voldoet. 
Uit diverse tests is al gebleken dat 14CARBON met de AERO 20 ETAP een zeer hoogwaardige fiets heeft afgeleverd, de AERO 20 is stijf, sterk, licht en comfortabel.

Groen!

Omdat alle betrokken partijen, die gelieerd zijn aan het Houttec Cycling Team , duurzaamheid beschouwen als een erg belangrijk speerpunt, is er bewust gekozen voor een fel ‘groene’ racer!

Voor meer nieuws en aanvullende informatie over de diverse prestaties van de renners, inclusief wedstrijdplanning van het Houttec Cycling Team, ga dan naar hun facebook pagina of kijk op hun website.

2023

Na 3 jaar koersen met de AERO 20 ETAP, uitgerust met de draadloze elektrische SRAM Force groep, is voor het komend jaar door het Houttec Cycling Team wederom gekozen voor de AERO 20. Ditmaal met het versterkte XCR frame en de nieuwste Shimano Ultegra Di2 groepen. Vanaf begin maart 2023 is het ‘versterkte team’ van 16 renners te bewonderen in gravel en wegwedstrijden in binnen- en buitenland!

Kortingsactie_10%
×

 

Hoi

Selecteer een medewerker hieronder om mee te appen

× Hoe kan ik je helpen?