Gravelbikes & Mountainbikes

Houd je van snelheid, maar schuw je ook de onverharde paden niet? De serie gravelbikes van 14CARBON bestaat uit robuuste en multifunctionele gravelbikes voor beach, hardtail, race en woonwerk-verkeer. Helemaal jouw match voor alles buiten de gebaande paden.

“De 14CARBON Gravel Racer design sprak me aan: “pretty racy” en toch erg comfortabel. Ik heb hem in mat legergroen laten spuiten en krijg heel veel bekijks tijdens Gravel toerdagen. Ben heel tevreden over het draadloze schakelen van SRAM ETAP!”. Een ambassadeur over zijn ervaring met een 14CARBON Gravel Racer.

“De Deep Gravel van 14CARBON is een erg lichte en behendige bike voor cyclocross en gravel. Ik heb hem mogen gebruiken tijdens het EK Gravel in Zweden”.  Een amateur renner over zijn ervaring met een 14CARBON Deep Gravel

Deep Gravel XCR

 

Eigenlijk een mountainbike voor de Nederlandse drek

De DEEP GRAVEL XCR is de gravelbike die geen grenzen kent. Wil je scherp door de bochten, hard over de onverharde paden of genieten van de prachtige velden en bossen die Nederland rijk is? Dan heb je met de Deep Gravel een super stijve en sterke fiets voor het ruige werk. Het frame heeft een heerlijke comfortabele geometrie. De ideale fiets om uren lang comfortabel mee te rijden, heerlijk scheurend over verlaten paden en gravelstroken. Het frame is net als bij de AERO 20 gemaakt van onverwoestbaar XCR composiet, comfortabel en duurzaam

Optioneel kan je kiezen voor volledige vering voor en achter. 

Deze topper kan je samenstellen met groepen van Shimano, Campagnolo of SRAM in zowel mechanische versie of als draadloze/elektrische groep.

Prijzen vanaf €3.999,- inclusief BTW bij koop
Prijzen vanaf €140,- per maand bij lease over 36maanden

Deep Gravelracer zwart - 14CARBON

Gravel RACER XCR

De snelle gravelbike voor wie ondergrond geen beperking mag vormen

Houd jij van snelheid én avontuur? Wil je tijdens je rit volledig vrij zijn en niet beperkt door ondergronden? Met de Gravel Race fiets je off-road net zo ver als met een racefiets. De Gravel Racer is jouw beste maatje. Je kunt heerlijk ontspannen fietsen over alle ondergronden. Vanaf het asfalt … hoppa … een bospad op, en vervolgens langs kronkelende gravelpaadjes uitkomen op een magnifiek uitzicht punt.

Door de unieke samenstelling van frame, componenten en uitvoering is de Gravel Racer ook vederlicht, waardoor elke krachtsinspanning omgezet wordt in snelheid. En dat merk je!

De Gravel Race is beschikbaar in elk denkbare race of gravel groep van Campagnolo, Shimano, SRAM of FSA en komt standaard met de Challange Almanzo 33mm banden met de kenmerkende gele canvas. De Gravel Race komt standaard met een FSA/Vision racestuur, een gravelstuur is optioneel.

Prijzen vanaf €3.999,- inclusief BTW bij koop
Prijzen vanaf €140,- per maand bij lease over 36maanden

Grandonneur XCR

De grandeur, de gravel en honneurs voor het grote werk

Wil jij een bike waarmee je dagelijks naar je werk kan gaan? Deze Grandonneur zorgt ervoor dat je comfortabel kan fietsen over alle ondergronden.  De Grandonneur heeft alle features die je nodig hebt op je dagelijkse trekfiets.

De Grandonneur is lichter, sterker en comfortabeler. Met oog voor eenvoud en gemak in onderhoud met een degelijke 2×11-speed met betrouwbare mechanische remschijven. Het Grandonneur stuur heeft een platte bovenkant voor de lange ritten en iets naar buiten stekende stuurbocht, beide zorgen voor een ergonomische greep. Het frame houden we zijdeglans zwart met beschermende nano-coating, dat maakt lekker snel schoon. Opties zijn spatborden en inductieverlichting

De Grandonneur brengt je grootse trektochten.

Prijzen vanaf €2.699,- inclusief BTW bij koop
Prijzen vanaf €95,- per maand bij lease over 36maanden

Deep Gravelracer grijs - 14CARBON

Gravel MTB

Take your gravel bike to the beach

De Gravel MTB is voor het serieuze werk in het zand en op het strand. Met de Gravel MTB ga je de strijd aan met het mulle zand. De Gravel MTB is jouw beste vriend op zanderig terrein. De 50mm zachte banden zorgen voor optimale grip onder deze bijzondere omstandigheden. En een licht en stijf carbon frame die alles kan hebben om jouw persoonlijke lat te verleggen.

De MTB versie komt standaard met een innovatieve 1x12speed groep van Sunrace en Shimano. En even snel opschakelen in de duinen is een peuleschil met zijn 11-50 cassette. Remmen doe je met betrouwbare mechanische remklauwen. Het frame houden we zijdeglans zwart met beschermende nano-coating, dat maakt lekker snel schoon. 

Prijzen vanaf €2.599,- inclusief BTW bij koop
Prijzen vanaf €95,- per maand bij lease over 36maanden

Ga je toch liever voor snelheid? Of ben je op zoek naar een racefiets? Check dan onze 14CARBON AERO racefietsen. Je kunt jouw 14CARBON ook uitvoeren met onze eigen wielsets.

Van Fluor Green tot Cement Grey

Maak jouw 14CARBON gravelbike uniek door ‘m uit te voeren in jouw favoriete kleur. Standaard kun je kiezen uit de topkleuren van 14CARBON, een selectie met fraaie, aansprekende kleuren. Wil je meer? Dat kan! Toon lef met Fluo Green, of ga voor een superstrakke look met Dark Grey. Informeer ook naar onze keramische lakken: supersterk, krasvast en vuil- en waterafstotend. Dat wil je natuurlijk voor jouw gravelbike.

×

 

Hi

Select one of our specialists

× Hoe kan ik je helpen?