AERO 20 – Racefietsen

De 14CARBON racefietsen uit de AERO 20 serie zijn innovatieve racefietsen van topkwaliteit. Jij gaat voor de snelste tijden, de leiderstrui of wil grenzen verleggen tijdens het rijden met vrienden? Wij gaan voor de absolute top qua fitting, materiaal en afwerking. Binnen de AERO serie kun je kiezen uit vier modellen met ieder zijn unieke eigenschappen. Maak jouw 14CARBON racefiets compleet met onze eigen wielsets.

“De AERO 20 is enorm wendbaar en bij het aanzetten voel je een enorme voorwaartse power! Hierdoor is bochten rijden op snelheid erg makkelijk. Kortom, een soepele maar zeer strakke fiets.” Eliterenner over zijn ervaring met de AERO 20

“Ik kwam de AERO 20 testen en was gelijk verkocht: elke versnelling is een feestje! Ik heb toen een parel witte AERO 20 met mijn oude liefde Campagnolo laten bouwen, wat een prachtige fiets is het geworden! Omdat ik ondernemer ben, heb ik de fiets geleased bij Leasefiets, je betaalt een klein bedrag per maand en de fiets is verzekerd, prima geregeld.” Ondernemer over zijn ervaring met de AERO 20

AERO 20 – Etap

Ontworpen voor de liefhebbers en wedstrijdrijders. Dit is de racefiets waar het Houttec Cycling Team wedstrijden mee rijdt en wint. Zij prijzen de ongeëvenaarde stijfheid, het comfort en het hoge prestatieniveau. Deze fietsen zijn echter niet alleen voor de wedstrijdrijders. De AERO 20 ETAP is ook de perfecte fiets voor liefhebbers die een racefiets willen die snelheid, comfort en balans combineert.

De AERO 20 ETAP is een high end racer. Het Toray T800 carbon frame behoort volgens onafhankelijke testen tot de stijfste frames van de wereld, daarmee is het bij uitstek een fiets voor het snelle werk zonder verlies van comfort. Uitgerust met eigen hand gespaakte carbon wielen met Zwitserse precisie naven (DT350) zorgen de wielen voor duurzaam lage frictie en langdurig onderhoudsvrij gebruik. De naam Etap verwijst naar de draadloze en elektrische groepen van SRAM ETAP, feilloos en snel schakelen: gewicht besparende hightech van de toekomst. 

De Aero 20 Etap is beschikbaar uit voorraad in drie draadloze elektrische groepen van ETAP: de Rival, de Force en Red groep.

Prijzen vanaf €3.699,- inclusief BTW
Prijzen vanaf €121,- per maand bij lease over 36maanden

Aero Classic groen - 14CARBON

AERO 20 – Elite XCR  

Net zo’n racemonster als de AERO 20 Etap, maar dan speciaal voor de amateur en Elite renner gemaakt. Als je leeft voor de spanning van sprinten en hoge snelheden halen is de AERO 20 Elite XCR wat voor jou. De XCR1000N behandeling beschermd het carbon tegen breuk. Het robuuste stijve aluminium stuur met een negatieve stuurpen zorgt voor een diepe zit, ideaal voor sprinters en vluchters.

Het koolstof frame is versterkt met het Nederlandse Twaron©, een flinke valpartij in een criterium gaat dit frame overleven dankzij de XCR technologie.  De schakel groep is mechanisch en de 4 kabels zijn weggewerkt in het frame, daardoor zijn de kwetsbare onderdelen beter beschermd bij valpartijen en is onderhoud geen hightech exercitie. De Italiaanse DEDA ZERO2 wielen met hoge aluminium velg maken deze degelijke racer helemaal af. Uit ons laboratorium passen we keramische lakken toe, deze zijn hard en glad en makkelijk schoon te maken. Het spuiten van het lak doen we in eigen beheer, zodat we precies kunnen bieden wat je wilt. 

Nu verkrijgbaar met Campagnolo Chorus (2x12s) en in 2023 ook weer met Shimano Ultegra (Let op: 2x11s). Ben je een beginnende rijder, overweeg dan de AERO 20 CENTAUR.

Prijzen vanaf €3.299,- inclusief BTW
Prijzen vanaf €115,- per maand bij lease over 36maanden

AERO 20 – TT

Stefan van der Pal reed op een Aero 20 TT zijn 3x200km 11steden triathlon

De AERO 20 TT is een lichte, efficiënte en superstijve racefiets die bij uitstek geschikt is voor tijdrijden en triathlon. Deze fiets zorgt ervoor dat jij de hoogste snelheden kan halen en vasthouden.

Uitgerust met de frictie arme carbonwielen van de AERO 20 – ETAP en een fraaie diepe ligstuur cockpit van DEDA, zorgt deze Aero 20 TT voor een verrassend snelle & lichte uitkomst. Onze aero- en aquadynamische coatings uit het laboratorium zorgen voor het afstoten van water, vuil en lucht en geeft daardoor minder wrijving. Tri-spoke carbon wielen en draadloze Etap versies zijn opties die dit stijve frame tot een racer boven de 50km/u maakt. Alleen je goede benen tellen.

Prijzen vanaf €3.899,- inclusief BTW
Prijzen vanaf €130,- per maand bij lease over 36maanden

Aero Classic grijs - 14CARBON

AERO 20 – Light

De AERO 20 LIGHT is een veelzijdige lichte fiets waarmee je net zo goed kan klimmen als dalen. Deze variatie van de Aero 20 gaat voor Light, want een racer met schijfremmen kan prima onder de 7 kilo blijven vinden wij.

De Light heeft daarom 1250 grams carbon wielen van 38 mm met Zwitserse keramische DT180 naven. Het is uitgerust met veel carbon onderdelen zoals een carbon stuur, carbon zadelpen en zadel. De lichtste groepen horen bij deze Light, zoals de SRAM Red Etap en de gloednieuwe FSA K-Force WE. Beide zijn groepen met veel lichte carbon onderdelen. Het resultaat is een top racer van onder de 7kilo waarmee je over de bergen vliegt!

Prijzen vanaf €5.199,- inclusief BTW
Prijzen vanaf €161,- per maand bij lease over 36maanden

Kies je toch liever voor meer avontuur? Check dan de 14CARBON gravelbikes.

×

 

Hoi

Selecteer een medewerker hieronder om mee te appen

× Hoe kan ik je helpen?